Om os

Gadgethuset har siden vores start i 2013 fokuseret på af finde nye gadgets, smarte produkter samt go' lir til hus og have - leveret nemt og hurtigt til de rigtige priser.

 

Du kan altid kontakte os via vores kontaktformular eller pr. email: salg@gadgethuset.dk. Vi bestræber os for at besvare alle elektroniske henvendelser indenfor 2 timer i hverdage mellem 10 og 16.

Vores telefon er ligeledes åben alle hverdage fra 10 til 16. Vores nummer er 71 74 14 15.

 

Vi har ikke en fystisk butik, men du kan bestille på shoppen og vælge afhentning i Køge efter forudgående aftale.

E-mærket

e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel. e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Læs mere på emaerket.dk

Gadgethuset.dk støtter "Omsorgsklovnene"

Klik her for at læse mere

Gadgethuset.dk støtter "Kunsten at rede liv".

Klik her for at læse mere

 

Gadgethuset.dk støtter "Hjerneskadeforeningen".

Klik her for at læse om foreningen

 

 

 

Gadgethuset.dk ejes og drives af:

ITPSM
Azaleavænge 5
4600 Køge
CVR: 35322116

 

 

 

Omsorgsklovnene møder mennesker med nærvær og indføling, intuitivt og glædesfyldt, kreativt og legende. En til En og med dig i focus. 

Vores særlige kompetance er at møde Mennesker med udfordringer, handicaps og demens, både de helt små og de gamle. 

Omsorgsklovnene er en frivillig forening for omsorgsklovnene og deres støtter.og med ønske om at findE støtte og økonomi til mere omsorgsklovnearbejde. 

Find os på facebook :