• Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Ring til os alle hverdage 10-16 på 71 74 14 15

Fortrydelse og returnering

BEMÆRK: Dette er udelukkende til brug for returnering i forbindelse med fortrydelse af dit køb.

Kontakt os venligst pr. mail salg@gadgethuset.dk såfremt du har et defekt produkt.

 

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Klik her for at læse mere omkring fortrydelsesretten i vores handelbetingelser.

 

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Du vælger selv hvorledes du sender varen retur, men vi anbefaler at du sender som pakke med PostNord eller GLS så pakken kan spores. Det er vigtigt at den er forsvarlig indpakket.  Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller sendt pr. efterkrav.

Du kan sende din pakke retur fra enhver GLS PakkeShop - prisen afhænger af størrelsen på din pakke - klik her for at læse mere

 

Bemærk: Såfremt du fortyder dit køb ved enten at nægte modtagelse eller undlade af at afhente pakke, vil vi fratrække udgiften for returneringen kr. 61,25 i forbindelse med krediteringen af din ordre.

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på vores adresse i Køge efter forudgående aftale.

 

Ved returnering bedes du vedlægge en udfyldt returseddel - klik her for at downloade