Betalingsmetoder

Følgende betalingsmetoder tilbydes som betaling:

Dankort

MobilePay / MobilePay Checkout

ViaBill*

VISA

VISA Elektron

Mastercard

Apple Pay

Google Pay

Maestro

Bankoverførsel (Ved denne betalingsform er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen). Ordren bliver først viderebehandlet og varerne reserveret når vi har registreret beløbet på vores konto.

EAN betaling (kun offentlige institutioner samt melemmer under Skoleindkøb) - kræver ansøgning om login forinden. Klik her for at ansøge

 

Der opkræves ingen gebyrer ved betaling i danske kroner.

EAN-fakturaer afsendes elektronisk - og vi tillader kun levering til bestillingsadressen - altså ikke til Pakkeboks eller anden leveringsadresse.
Vi trækker først beløb ved afsendelse af ordren (med undtagelse af Bankoverførse)

 

BEMÆRK at vi anvender 3D Secure løsning på følgende betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Elektron, Mastercard og Maestro. 

Klik her for at se guide.

 

*ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 20.000 kr. Den første ramme på 2.000 kr. er helt og aldeles rente- og gebyrfri. Den anden ramme på 20.000 kr. betaler du alm. markedspriser.

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill

Læs mere her: www.viabill.com/terms