• Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Ring til os alle hverdage 10-16 på 71 74 14 15

Betalingsmetoder

Følgende betalingsmetoder tilbydes som betaling:

Dankort
MobilePay

ViaBill*

VISA
VISA Elektron
Mastercard
Maestro
Bankoverførsel (Ved denne betalingsform er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)
EAN betaling (kun offentlige institutioner) - kræver ansøgning om login forinden. Klik her for at ansøge

 

Der opkræves ingen gebyrer ved betaling i danske kroner.

EAN-fakturaer afsendes elektronisk - og vi tillader kun levering til bestillingsadressen - altså ikke til Pakkeboks eller anden leveringsadresse.
Vi trækker først beløb ved afsendelse af ordren (med undtagelse af Bankoverførsel, der kræver indbetaling inden viderebehandling af ordren)

 

BEMÆRK at vi anvender 3D Secure løsning på følgende betalingskort: Dankort, VISA/DAnkort, VISA, Visa Elektron, Mastercard og Maestro. 

Løsningen betyder at du vil modtage en SMS med en engangskode som skal indtasted før betalinfgen og ordren godkendes. Såfremt du ikke allerede har tilknyttet et mobilnummer til dit betalingskort vil du blive bedt om de første gang du handler hos os eller klikke her.

 

*ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 20.000 kr. Den første ramme på 2.000 kr. er helt og aldeles rente- og gebyrfri. Den anden ramme på 20.000 kr. betaler du alm. markedspriser.

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill

Læs mere her: www.viabill.com/terms